internet en tv

Internet en Tv kiezen? Help!

Een van de belangrijkste dingen die je geregeld wilt hebben bij een verhuizing of aansluiting van een nieuw abonnement, is je internet. Misschien heb je zelf wel eens een verhuizing meegemaakt, naar bijvoorbeeld een studentenkamer, of je eerste appartement, waar je zelf je eigen internet en tv moet aansluiten.
Waar begin je!?

 

Ready, set, go!

 

Waar je mee moet beginnen voor het aansluiten van internet en tv, is een providercheck.
Er zijn zo veel providers waar je uit kunt kiezen, zo heb je T-mobile, Telfort, Ziggo, Tele2, KPN, en XS4ALL om er maar een paar te noemen. Al deze providers hebben verschillende pakketten waarmee je internet en tv, en soms ook telefoons kunt aansluiten. Velen zien door de bomen het bos niet meer. Wat is het goedkoopste? Wat is het handigst? Iedere maand opzegbaar, of long term contract?
Is het überhaupt mogelijk de provider van jouw keuze in jouw regio, straat of stad te krijgen?
Met een provider check, check je of jouw internet en tv provider beschikbaar is in jouw regio.

De site.

Op de sites van internet en tv providers, zul je overal zien dat zij ‘het goedkoopst’ zijn, dat er een actie is die bíjna afloopt, of dat je nú ‘de eerste maand gratis!’ krijgt. Als je niet alles tegelijk controleert, ben je nooit zeker wat de beste optie voor jou is. Daarom kun je het beste naar een internet en tv provider site gaan die ze vergelijkt, zoals providercheck.nl.
Op de site vul je je nieuwe postcode in, huisnummer, en toevoeging in. De site registreert dit, en calculeert vervolgens de beste, goedkoopste en meest beschikbare optie voor jóu!
Terwijl de site calculeert, vergelijkt hij razendsnel internet en tv providers.
Daarna komt hij met het antwoord; jouw afstand tot het verbindingspunt, de gemiddelde internet en tv snelheid in jouw buurt, en de snelste provider in jouw buurt.
Daaronder geeft hij drie internet en tv opties aan waaruit jij zelf kan kiezen. Een kind kan de was doen! Zo vergelijk je bijvoorbeeld Telfort, Ziggo en XS4ALL, op basis van maandbedrag, snelheid en reviews. Deze stelt de site allemaal beschikbaar, zodat jij zelf kunt kiezen wat het beste bij je past.

Geïnformeerd? Laten we beginnen!

Vroeger nam je abonnementen over van degene vóór je, of koos je simpelweg het abonnement dat je ouders hadden. Waarom? Omdat er niet zoveel over bekend was. Nu alles dankzij het internet beschikbaar en snel op te zoeken is, kun je zelf precies weten waar je aan begint. Toen er zo veel internet en tv providers kwamen dat het tijd ging kosten alles één voor één te vergelijken, kwamen er vergelijksites. Nu kun je binnen één minuut je adres en voorkeuren aangeven, en de site doet de rest. Veel plezier met je internet en tv!

Geef een reactie