tv plafondbeugel

Tv plafondbeugel als afleiding voor brandende spieren

Niets is zo vervelend als zwetend op de loopband staan met brandende spieren van de vorige dag. Je hebt een strak schema, dus overslaan is ook geen optie. Bovendien krijg je enorm veel energie van sporten, zelfs in dit warme weer. Een tv plafondbeugel is erg gewenst in de sportschool. Om een tv aan op te hangen, natuurlijk.

Tv plafondbeugel verkeerde associatie

Tv kijken wordt vaak geassocieerd met rusten. Op de bank zitten met een bak popcorn en je lievelingsserie op Netflix. Dat doet iedereen het liefst. De hele dag, elke dag. Toch is sporten een betere besteding van je dag, en je kunt tv kijken ermee combineren! Een tv plafondbeugel wordt in sportscholen vaak boven de spinning fietsen en running loopbanden opgehangen. Een veelvoorkomend nadeel is dat je niet zelf kunt kiezen wat er op de tv’s afgespeeld wordt…

Gepersonaliseerde tv plafondbeugel

Wat dus éxtra fantastisch zou zijn, is een gepersonaliseerde tv plafondbeugel. En dan bedoel ik niet dat de ene tv plafondbeugel versierd is met glitters, en de ander in mat zwart gekleurd is. Maar een systeem waarbij iedere tv afzonderlijk kan worden bediend door degene die op de loopband staat onder een specifieke tv plafondbeugel. De sporter kan in het scherm van het sportapparaat aangeven wat hij wil zien, of in welke categorie hij wil zoeken om iets te bekijken. Wil hij twintig minuten rennen, dan kiest hij een aflevering van een serie die twintig minuten duurt. In de categorie ’twintig minuten-workout’.

Vervolg bij krachttraining

Als je klaar bent met je twintig minuten cardio-training, wil je natuurlijk verder naar de krachttraining. Dat zijn vaak ‘lagere’ apparaten waarbij je ergens op zit of steunt, dus een tv plafondbeugel is hierbij minder gewenst. Hierbij kunnen gewone beugels gebruikt worden, of een geïmplementeerd tv’tje in het sportapparaat zelf. Stel, je ligt op je buik op een apparaat waarbij je je beenspieren traint door deze met een gewicht omhoog te heffen. Het is prettig om dan beneden op de grond geen saaie rubberen tegels te zien, maar een geïmplementeerd tv’tje waar je je serie rustig verder kunt kijken. Je hebt een eigen account, dus hij onthoudt – net als bij Netflix – waar je bent gebleven met welke film of serie.

Geen goedkoop grapje

Je kunt je wel voorstellen dat deze fantasieën over geïmplementeerde beeldschermen in de grond en gepersonaliseerde accounts in de sportschool geen goedkoop grapje zijn. Maar áls het er komt… wordt het een razend populair succes.

Geef een reactie